Queisser Branduri

QueisserDoppelherz Protefix
Produs in Germania - Pietele asiatice
asiatische_maerkte_pic2.jpg Trendul crescator este din ce in cem ai evident si pe pietele asiatice, in special China. Nu sunt multe de spus despre o natiune care are un proverb care spune: “Bogatia este mult, fericirea este mai si mai mult, sanatatea este tot” In cultura Chinei legatura dintre mancare si medicina este cunoscuta din vremuri stravechi, nu degeaba cei mai batrani oameni din lume traiesc in Asia.
Consumul de tonice revigorante si suplimente nutritive moderne sunt vandute cu succes in magazinele cu alimente sanatoase, al caror numar in crestere in putem interpreta ca si cresterea stilului de viata vestic.

Produsele Queisser se bucura de un maré nível de acceptanta, “Made in Germany” este echivalentul unui produs care este bun si ajuta. Succesul maré al adezivilor Protefix este dovada calitatii internationale a produselor Queisser. De accea nu este de mirare faptul ca traducerea de pe ambalajele in limba chineza a denumirii Protefix se citest” Dinti germani bine fixati!”Index articol
Produs in Germania
Europa de Est
Pietele asiatice
 
Marime font A- A A+

Cercetare

Departamentul de cercetari Protefix va asigura zambetul. O reteta noua pentru mai multa libertate

...mai multe informatii