Queisser Branduri

QueisserDoppelherz Protefix
Calitate - Urmand regulile naturii

Urmand regulile naturii

"Facem exact ceea ce putem face cel mai bine. Tot asa cum suntem buni in multe feluri, cu greu externalizam serviciile noastre pentru a garanta înalta calitate," spune Dr. Sabine Lorenzen, Manager Inspecţie la Queisser Pharma. Aceste standarde de înaltă calitate, să se aplica de asemenea,in componentele utilizate în producţia tonicelor noastre.

În fiecare an, peste 4 milioane de sticle de tonice Doppelherz sunt imbuteliate şi expediate de la fabrica Queisser din Flensburg. Pentru tonice se verifica ingredientul activ şi conţinutul de etanol, densitatea lichidului, conţinutul de zahăr, gustul şi aroma. Fireşte nu se adauga potenţatori artificiali de aromă . Este chiar posibil ca la tonice sa varieze gustul în funcţie de diferenţele de regiune şi de condiţiile climatice cand plantele ajung la maturitate, ceea ce reprezinta o dovadă clara că aceste produse sunt conforme mai mult cu regulile naturii si mai putin cu cele ale chimiei.

Ingredientul activ în sine nu este încă un medicament sau un supliment alimentar. Înainte ca un ingredient activ sau un amestec de ingrediente sa poat fi introdus pe piaţă, substantele trebuie să fie convertite intr-o formă farmaceutică. La Queisser noi garantam o calitate constantă şi verificabila pentru toate produsele prin utilizarea parametrilor de producţie specificati şi întocmirea documentaţiei cuprinzătoare proceselui de producţie. Queisser Pharma , la fel ca fiecare producător farmaceutic, este periodic inspectat de către autorităţi pentru a se asigura că fabricarea produselor este în conformitate cu normele germane şi UE.Index articol
Calitate
Calitate certificata de sursa ingredientelor Certificate de calitate de sursa de materiale
Examinarea în laboratorul propriu
Urmand regulile naturii
 
Marime font A- A A+

Cercetare

Departamentul de cercetari Protefix va asigura zambetul. O reteta noua pentru mai multa libertate

...mai multe informatii